Februarie este LUNA IUBIRII în stațiunea de pe Valea Cernei!

Februarie este LUNA IUBIRII  pe Valea Cernei, prilej pentru unitățile turistice din stațiunea Băile Herculane să pregătească programe atractive pentru îndrăgostiții din întreaga țară care vor veni să petreacă aici VLENTINE’S DAY și DRAGOBETELE! 

„Luna aceasta sărbătorim iubirea și avem oferte atât de Valentine’s Day, cât și de DRAGOBETE! Hotelul este ocupat deja în proporție de 80-90 la sută pentru ambele evenimente și ne pregătim cu multe surprize pentru oaspeții noștri! Încă de la sosire, în prima seară îndrăgostiții vor avea parte de Valentin’s Day de o petrecere la piscină, cu spumă și cu multe alte surprize, după care a doua zi vom avea căsătoriile pentru o zi, iar seara va, bineînțeles, cina romantică, muzică live și multe alte surprize!

Îndrăgostiții vin din toate zonele țării, mai ales din partea de sud, județele Dolj și Gorj, dar și din Banat! La fel va fi și la Dragobete! Spre surprinderea noastră, anul acesta chiar este mai căutată sărbătoarea noastră – Dragobetele, decât Valentine’s Day!”, ne-a declarat Anișoara MITRACHE – director de hotel în cadrul Complexului hotelier Afrodita.

Paul-Sever SMADU