Farmaciile din Caraş-Severin vor avea program de weekend în minivacanţa de 1 Decembrie

La fel ca în fiecare an, farmaciile din Caraş-Severin ramân deschise în minivacanţa de 1 Decembrie, majoritatea pâna la ora 16.00, funcţionând după programul de weekend. Sunt şi farmacii în Reşiţa care au decis să-şi păstreze programul normal de lucru pentru ca persoanele care au nevoie de medicamente să nu întâmpine probleme în acest sezon rece.

De exemplu, farmacia Dr. Max din Kaufland este deschisă până la ora 21.00 iar farmacia Farm Prest va funcţiona până la ora 23.00 în minivacanţa de 1 Decembrie, ne-a transmis preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Caraş-Severin, Pavel Roşca:

Farmaciile sunt deschise și așa cum știu foarte bine oamenii au program de weekend dar avem multe farmacii care au program normal de lucru, adică de cel puțin 12 ore și în fiecare centru urban din Reșița dar și din Caransebeș avem farmacii care funcționează normal.

Pot spune că majoritatea farmaciilor sunt deschise până la ora 16.00 dar avem farmacii care sunt deschise până la ora 21.00 cum este farmacia dr. Max din complexul comercial Kaufland, farmacia Farm Prest este deschisă până la ora 23.00 avem şi farmacii Catena care au program până la ora 21.00 deci practic asigurarea asistenței farmaceutice este mai mult decât satisfăcătoare.”

Şi angajatii din sistemul medical lucrează exact ca într-o zi normală în minivacanţa de 1 decembrie. Atât Serviciul Judeţean de Ambulanţă cât şi spitalele din Caraş-Severin vor asigura asistenţa de urgenţă, prin liniile de gardă.

De același autor

Related Articles