Farmaciile din Caraş-Severin au program special de “Mica Unire”!

Veste bună pentru cetăţeni! Farmaciile din Caraş-Severin rămân deschise şi astăzi, de Ziua Unirii Principatelor Române, declarată zi liberă legală. Acestea, însă, vor funcţiona după un program special explică preşedintele Colegiului farmaciştilor din Caraş-Severin, Pavel Roşca:

“Chiar dacă este vorba despre această zi liberă legală, în Caraş-Severin serviciul farmaceutic este foarte bine asigurat. Majoritatea farmaciilor rămân deschise dar vor funcţiona după programul de sâmbătă, fiind deschise până la ora 16.00. Există totuşi şi câteva excepţii. Este vorba despre farmacia Farm-Prest de lângă centrul de Transfuzii de Sânge din Reşiţa care va rămâne deschisă în această perioadă, până la ora 23.00, farmacia Sensiblu din incinta Kaufland va avea program cu publicul până la ora 21.00 iar Sensiblu din zona Victoria rămâne deschisă cu o oră în plus, adică până la ora 22.00”, conform Colegiului Farmaciştilor din Caraş-Severin.

Nici angajaţii din sistemul medical nu au liber astăzi. Astfel, spitalele vor asigura asistenţa de urgenţă, prin liniile de gardă.

Daiana Roşca

 

De același autor

Related Articles