Farmaciile din Caras-Severin ramân deschise în minivacanţa de 1 Decembrie, majoritatea pâna la ora 15.00. În plus, câteva farmacii din Reşiţa au decis să-şi prelungească programul pentru ca pacientii care au nevoie de medicamente să nu întâmpine probleme, acum în plină pandemie de COVID-19. Detalii ne oferă preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Caraş-Severin, Pavel Roşca.

Vor fi deschise toate farmaciile atât astăzi, 30 noiembrie cât şi mâine 1 decembrie, însă programul va fi cel de gardă, de sfârşit de săptămână adică majoritatea farmaciilor vor fi deschise până la ora 15.00 cu excepţii, de exemplu în oraşul vechi Farmacia FARM Prest de lângă Centrul de Transfuzii Reşiţa va fi deschisă până la ora 23.00 dar avem şi în Govândar în oraşul nou farmacii deschise până la ora 18.00.

Farmacia Sensiblu din Kaufland rămâne deschisă până la ora 21.00, Richter Gedeon 4, Sensiblu din zona Victoria precum şi Catena de pe Bulevardul Republicii Nr.25 rămân deschise până la ora 18.00 de altfel, farmacia Dr. Max de la Intim şi Catena de sus din oraş sunt deschise tot până la ora 18.00. Deci din punct de vedere al serviciului farmaceutic în această minivacanţă populaţia are la dispoziţie un serviciu aproape complet„, ne-a declarat preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Caraş-Severin, Pavel Roşca.

Şi angajaţii din sistemul medical lucrează exact ca într-o zi normală în minivacanţa de 1 decembrie. Atât Serviciul Judeţean de Ambulanţă cât şi spitalele din Caras-Severin vor asigura asistenţa de urgenţă, prin liniile de gardă.