Expo_caini_

La începutul lunii mai, sâmbătă, 9 şi duminică, 10 mai, Timişoara va fi gazda a două concursuri canine, organizate de Asociaţia Chinologică Timiş. Concursul din a doua zi este singurul de talie internaţională cu valoare de Open al României. Potrivit regulamentului Asociaţiei Chinologice Române, o dată cu dobândirea titlului de Best Junior, CACIB masculi şi CACIB femele, plus Best Veteran, pentru fiecare rasă în parte, se primeşte automat diploma de campion al României. Conform regulamentului ACHR, prin dobândirea titlurilor pentru fiecare rasă în parte, se primeşte diploma de campion al României.
În data de 9 mai, rasele American Staffordshire Terrier, Ciobănescul Caucazian, Ciobănescul de Asia Centrală, Tchiornay Terrier (Russky Tchiorny Terrier, Kavkazskaia Ovtcharka, Sredneasiatskaia Ovtcharka), Teckel, Boxer, pot dobândi titlurile necesare eliberării diplomei de campion al României, prin participarea la expoziţiile de club organizate în această zi.
Ambele concursuri se vor desfăşura în zona fostului ştrand Tineretului, din zona Calea Luojului a municipiului de pe Bega. (Hardy Cvoica)

Sursa: timisoara.azi