Explozie într-un apartament din cauza unei acumulări de gaz

Un bărbat a suferit arsuri de gradul 2, pe faţă, iar o tânără de 18 ani a făcut un atac de panică, după ce a avut loc o explozie în apartamentul în care aceştia se aflau. Incidentul a avut loc în localitatea Călan, judeţul Hunedoara.

Detaşamentul de Pompieri Hunedoara a intervenit cu două echipaje cu două autospeciale, cu capacitate de 5.000 şi 9.000 litri şi o ambulanţă tip B2 pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de aprinderea unei acumulări de gaz într-un apartament situat pe strada Bradului, din localitatea Călan.

Incendiul stins rapid de proprietarul apartamentului i-a provocat acestuia arsuri de gradul 2, pe faţă, în timp ce o tânără de 18 ani, care se afla în apartament a suferit un atac de panică, acuzând dureri în zona toracică.

Cei doi au fost transportaţi, pentru investigaţii suplimentare la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului Hunedoara, cu o ambulanţă a SAJ şi o ambulanţă SMURD.

În urma aprinderii acumulării de gaz nu au fost dislocate elementele de construcţie, uşile sau geamurile apartamentului sau ale locuinţelor învecinate şi nici nu a fost afectată structura de rezistenţă a imobilului.

Cel mai probabil, incendiul a fost produs de o acumulare de gaz provenită de la aragaz, ne-a transmis ofiţer informare şi Relaţii Publice, maior Anemona DODA din cadrul IPJ Hunedoara.

Foto: ARHIVĂ

Alina Bradaci

De același autor

Related Articles