[Exclusiv] Primarul din Sasca Montană este acuzat că a lovit un bătrân în sediul primăriei

Poplicean ION

Şedinţa Consiliului local de ieri, de la Sasca Montană s-a încheiat la Poliţie. Primarul comunei, Ion Poplicean este acuzat de unul dintre cetăţenii participanţi la şedinţă că a fost agresat. Tatăl victimei, Giani Matei explică: „Eu m-am dus la Sasca şi l-am luat pe tatăl meu pentru a-l duce la Spitalul de Urgenţă din Timişoara. Martorii de la şedinţă mi-au spus că a fost lovit de primar în zona pieptului şi a căzut. La Timişoara s-a dat un diagnostic, dar am fost trimişi la medicul legist din Reşiţa pentru că suntem din Caraş-Severin. Scandal a izbucnit de la conducta de apă pe care primarul vrea să o înlocuiască şi să instaleze apometre, lucru cu care nu sunt de acord cetăţenii”.

La rândul său, primarul Ion Poplicean recunoaşte că a fost o altercaţie, dar spune că nu este nimic grav. „A fost o ceartă, aşa, la şedinţă, cum se întâmplă în administraţie. El a sărit la mine, mi-a dat una şi ne-am certat. M-au ţinut consilierii şi bine că a fost doar atât”, a declarat pentru Radio Reşiţa, edilul din Sasca Montană.

Agresiunea este confirmată şi de reprezentanţii Poliţiei. Aceştia au deschis dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe, declară subinspectorul Iuliana Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Cetăţeanul care afirmă că a fost bătut de primar are 69 de ani, iar mâine se va prezenta la cabinetul de medicină legală de la Reşiţa, ne-a mai spus Giani Matei.

(Sebastian Dragomir)

 

1 COMENTARIU

  1. Primarul de la sasca montana este un bun sportiv la fotbal,tenis de masa si tenis de camp,dar nu si un agresor.
    Este un om cu frica de Dumnezeu si cu iubire fata de semeni.
    Preot Ilie Oltean.

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles