[EXCLUSIV][FOTO] Restricţii de circulaţie în Triaj, în urma numeroaselor accidente

Iancu Muhu

Ora 16.00

Din cauza numărului mare de accidente rutiere produse în zona Triaj din Reşiţa, a fost interzis accesul autoturismelor la stânga, pe sensul de mişcare spre cartierul Lunca Bârzavei, pe străzile: Ciprian Porumbescu, Iosif Velceanu şi Ion Vidu. În zonă au fost montate indicatoare cu semnificaţia „Interzis a vira la stânga”. Primăria Reşiţa roagă conducătorii de autovehicule să respecte indicaţiile rutiere.

Ora 13.00

Liderul sindicatului Vatra din cadrul TMK Reşiţa, Iancu Muhu s-a ales cu o adevărată  sperietură în urma acestui incident. Acesta a povestit echipei Radio România Reşiţa, prezentă la faţa locului, cum s-a întâmplat nefericitul eveniment: „Unul a virat la stânga şi m-au lovit două maşini din spate, de vină este o tânără, ea a lovit toate maşinile. După cum se vede am maşina lovită în faţă, în spate şi în lateral, dar nu pot să estimez care sunt daunele din punct de vedere financiar. Aştept finalizarea anchetei şi atunci o să ştiu ce am de făcut”, a precizat Iancu Muhu.

Şi autovehicolul unui alt şofer în vârstă de 54 de ani, care circula regulamentar a fost grav avariat. „A venit domnişoara, cred că avea ceva viteză, nu a reuşit să frâneze şi mi-a dat o lovitură zdravănă, am încercat să evit şi eu cealată maşină, dar nu am reuşit” a declarat bărbatul supărat. (Daiana Roşca)

 Ora 12.35

Un accident în lanţ a avut loc în urmă cu câteva minute în zona Triaj din Municipiul Reşiţa. Potrivit primelor informaţii o tânără nu a acordat prioritate la încadrarea de pe o bandă de mers pe alta provocând un accident în care au fost implicate patru autoturisme. Liderul sindicatului Vatra din cadrul TMK Reşiţa, Iancu Muhu este una dintre victimele accidentului. Maşina acestuia a fost avariată. Vom reveni cu informaţii. (Ovidiu Babolea)

Cele mai citite

Related Articles