Explozie centrala primarie oravita 1

Joi, 16 aprilie, ora 11:00

Viceprimarul oraşului Oraviţa, Lorena Ion, a auzit din birou explozia la ora 08:15 şi s-a deplasat la locul unde se află amplasată centrala. Viceprimarul a văzut fochistul căzut jos şi a anunţat evenimentul la numărul unic de urgenţă 112. Activitatea în primărie a fost întreruptă aproximativ jumătatea de oră, din cauză că s-a întrerupt curentul electric. După aceea activitatea s-a desfăşurat normal.

Ascultaţi declaraţia viceprimarului Primăriei Oraviţa, Lorena Ion:

Joi, 16 aprilie, ora 10:00

Persoana rănită s-a aflat dincolo de uşa de la încăperea unde este amplasată centrala. Din primele cercetări s-a constatat că turbosuflanta centralei a explodat, a lovit uşa şi l-a rănit pe paznic. Acesta are şi atribuţii de fochist.

O echipă de la Serviciul Control, Securitate şi Sănătate în Muncă de la ITM Caraş-Severin s-a deplasat la faţa locului. În urma anchetei se va stabili dacă evenimentul va fi încadrat în accident de muncă.

Ascultaţi declaraţia purtătorului de cuvânt al ITM Caraş-Severin, Mihaela Aga:

Joi, 16 aprilie, ora 08:20

În urmă cu puțin timp s-a produs o explozie la centrala termică pe lemne de la Primăria Oraviţa. Conform informațiilor primite de la ISU Caraş-Severin a fost rănită o persoană, posibil să fie paznicul instituţiei. La faţa locului s-a prezentat un echipaj de pompieri şi o ambulanţă. Nu s-a produs incendiu. Pentru moment nu se cunosc cauzele exploziei.

Vom reveni cu amănunte.

(Raluca Ionescu)

1 COMENTARIU

  1. Paznicul care este ranit este si foschistul primariei!!!!!!!! Are piciorul rupt,umarul rupt,2 coaste!!!! Si mai asteptam rezultate de la tomograf!!!! Nu este ranit usor asa cum a spus purtatorul de cuvant al ITM!!!!

Comments are closed.