Eugen Cismăneanţu: „Cartierul Măgura NU este închis”

În cursul zilei de joi, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Caraş-Severin a deschis o anchetă epidemiologică în cartierul Măgura din Bocşa după ce o familie numeroasă a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19.

În urma speculaţiilor apărute în mediul online, edilul oraşului, Eugen Cismăneanţu, a ţinut să clarifice un lucru: „cartierul Măgura NU este închis”

Aş vrea să clarific un lucru, cartierul NU este închis. Circulă tot felul de zvonuri cum că nu ar fi pozitivi, unii spun că sunt pozitivi, eu nu mă pot pronunţa în acest ses. Cert este faptul că poliţia oraşului Bocşa împreună cu Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă au luat toate măsurile în aşa fel încât siguranţa cetăţenilor să fie pe primul loc. Toate aceste măsuri se iau preventiv şi în speranţa de a nu avea complicaţii şi o răspândire a acestui aşa zis virus confirmat în cartier, pentru că oficial nu avem nimic. Am văzut şi eu în presă opinia domului director de la DSP, dumnealui confirmă că este aşa, eu nu îl pot contrazice. Noi putem doar ajuta cetăţenii, să îi sprijinim în aşa fel încât să limităm cât mai mult, dacă se confirmă, răspândirea acestui virus,” a declarat pentru postul nostru de radio, edilul oraşului Bocşa, Eugen Cismănenţu.

Situația de la Măgura este cunoscută și de prefectul județului.

Cartierul Măgura din Bocşa nu este închis, dar acolo au fost luate măsuri pentru a fi respectate regulile impuse de Ordonanţele militare. Afirmaţia a fost făcută de prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gîfu, care a inspectat zona şi a verificat modul în care acţionează structurile MAI. În opinia sa, situaţia este sub control şi din fericire, infectarea cu Covid nu s-a extins în mai multe familii, tocmai din cauza respectării restricţiilor de distanţare socială.

Cele mai citite

Related Articles