Ești în căutare unui job? Vezi ce îţi oferă Bursa locurilor de muncă de la Reşiţa

Zilele europene ale angajatorilor vor fi marcate joi, 14 aprilie, la Reșița prin organizarea unei Burse generale a locurilor de muncă.

Până în prezent au confirmat participarea  33 de agenți economici care oferă mai mult de  100 de posturi. Doar 6 sunt pentru persoanele cu studii superioare. Restul ofertelor sunt în peste 20 de meserii și specializări, cele mai multe fiind de confecționer cablaje, de îmbrăcăminte sau vânzător. Între locurile oferite se numără  și cele pentru zidar, dulgher, barman, bucătar, operator mașini unelte, ambalator manual și instalator.

Bursa va avea loc la Reșița, la Casa de Cultură,  strada Libertății nr 40, începând cu ora 9.00.

Bursa generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau, în ultimă instanță, să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

La Bursa generală a locurilor de muncă au fost invitate să participe toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă înregistrate în evidențele AJOFM Caraș-Severin, bursa locurilor de muncă fiind una dintre modalitățile de acordare a serviciilor de mediere a muncii de către AJOFM Caras-Severin.

De asemenea, agentii economici care doresc sa participe la Bursă  dar nu și-au depus încă ofertele de locuri de muncă, sunt asteptați la sediul AJOFM Caraș-Severin din Reșița, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212160).(Daniela Tudor)

De același autor

Related Articles