Erasmus+la Școala Europeană Gimnazială Nr. 2 din Reșița

Școala Gimnazială Nr.2 Reșița găzduiește etapa I din cadrul proiectului școlar de parteneriat strategic Erasmus+ „Future, work, home – today’s planning, tomorrow’s realization”, în parteneriat cu școli din Polonia și Croația.

Vor participa 9 elevi și 3 profesori polonezi de la GIMNAZJUM W JANIKOWIE și 7 elevi și 3 profesori croați de la OSNOVNA SKOLA DOBRI, SPLIT , împreună cu omologii lor de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.2 REȘIȚA.

Luni, 13 noiembrie, de la ora 10:00, la sala profesorală a Școlii Gimnaziale Nr.2 Reșița, va avea loc festivitatea deschiderii lucrărilor de proiect, etapa Reșița, România.

Până vineri, 17 noiembrie, în cadrul proiectului școlar de parteneriat strategic Erasmus+ „Future, work, home – today’s planning, tomorrow’s realization”, vor avea loc activități educative care se vor desfășura în Reșița, dar și în afara municipiului. Miercuri, 15 noiembrie, este programată la Timișoara o deplasare tematică, intitulată „Meșteșugăritul de ieri și de azi” fiind organizat un atelier de olărit și modelaj cu lut: „Macheta casei mele din lut” și vizitarea zonei centrale a orașului.

Ada Botezan

De același autor

Related Articles