Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui!

Fostul primar al orașului Bocșa s-a sinucis în această dimineață. Emanuel Dănilă a fost găsit împușcat în cap cu o armă de vânătoare.

El a câștigat Primăria Bocșa în alegerile din toamna anului trecut, dar a renunțat la mandat la mijlocul lunii martie. Într-un interviu acordat postului nostru de radio, Emanuel Dănilă a declarat atunci că este dezamăgit de politică, problemele urbei sunt prea multe, iar starea sa de sănătate a cântărit foarte mult în luarea acestei decizii.

Decesul a fost confirmat în această dimineață, în jurul orei 8.30, după cum spune purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

„Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului. Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare. În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză”.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

După anunțul din această dimineață, președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela a transmis un mesaj prin care spune că „este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar. Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos”.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

De același autor

Related Articles