După-amiază plină de evenimente rutiere în Caraş-Severin

În ziua pe care Comisia Europeană a dorit-o fără morţi pe şoselele Bătrânului Continent, judeţul Caraş-Severin nu a dus lipsă de evenimente rutiere, unul dintre ele soldat cu decesul unui motociclist.

În jurul orei 18:30 pe DN 6, între Armeniş şi Teregova, două TIR-uri au fost implicate într-un eveniment rutier.

Tot în această după-amiază, pe DN 58B, în orașul Bocșa, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui conducător de motocicletă.

În timp ce un bărbat de 51 de ani, conducea o autoutilitară din direcția Reșița către Timișoara, pe DN 58B, strada Funicularului din Bocșa, la intersecția cu strada Carpați, a virat la stânga pe strada Carpați, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula pe sens opus, motocicleta lovind colțul spate al benei autoutilitarei.

Din impact, motocicleta a fost proiectată în partea stânga față a unui autoturism condus din sens opus de un bărbat de 35 de ani.

În urma accidentului, motociclistul în vârstă de 30 de ani a fost transportat la spital în stare gravă, ulterior fiind declarat decesul acestuia.

Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice.

În fine, cel de-al treilea eveniment rutier a avut loc în apropierea localităţii Brebu Nou, unde un TAF a căzut în apă. Pompierii sosiţi la faţa locului îl caută încă pe conducătorul acestuia, încercând să determine dacă a părăsit locul accidentului sau s-a înecat.

Vom reveni cu amănunte.

De același autor

Related Articles