Primarul întinde asfaltul cât e cald: Drumuri noi în Gărâna şi Brebu Nou

Primăria comunei Brebu Nou din Caraş-Severin continuă anul acesta investiţiile în infrastructură, mai ales în ceea ce priveşte lucrările la drumurile din cele două localităţi montane, a precizat pentru Radio Reşiţa edilul Ioan Buda.

Încă de anul trecut a fost refăcută şoseaua de la Răscruce până la cimitir, s-a continuat cu prelungirea şi pietruirea acesteia înspre capătul satului Gărâna şi se lucrează la un nou drum pe raza localităţii, în lungime de 1,6 km, direct din drumul judeţean Văliug-Slatina Timiş, care va facilita accesul, mai uşor, al turiştilor atât în sat, cât şi la pârtia de schi, precum şi în locaţia anualului eveniment de jazz din Poiana Lupului.

Primarul comunei Brebu Nou a subliniat că, a înaintat un proiect la Ministerul Dezvoltării şi aşteaptă fondurile necesare pentru finalizarea lucrărilor începute şi executate parţial.

Ioan Buda a mai spus că, în lucru mai sunt dispensarul, care are reale şanse de finalizare în această lună şi prima biserică ortodoxă din comuna cărăşană, căreia primăria i-a pus la dispoziţie terenul pentru edificarea lăcaşului de cult. (Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles