Drumul Național 57 intră din nou în reparații!

Lucrările de consolidare și reparații vor avea loc pe o porțiune de 15 km, pe drumul național 57, mai exact pe tronsonul Nicolinț – Oravița. Contractul de execuție a fost semnat la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara și a fost desemnat și constructorul.

”Contractul de consolidare presupune lucrări la structura rutieră, acostamente, asigurarea evacuării apelor pluviale, decolmatări, reparații la poduri și podețe, consolidarea parcărilor, montarea de parapet de protecție unde este cazul, semnalizare rutieră și orizontală. Lucrările pentru acest proiect pot începe în cursul lunii aprilie 2022. Durata de execuție a contractului este de 6 luni, iar perioada de garanție a lucrărilor ofertată conform factorului de evaluare este de 60 de luni”, a declarat  Alina Sabou, purtătorul de cuvânt al DRDP.

Valoarea investiției pentru tronsonul Nicolinț – Oravița se apropie de 24 de milioane de lei, fără TVA, iar lucrările de reparații au fost adjudecate de o asociere dintre doi constructori din Timiș.

De același autor

Related Articles