Drumul Județean 572, Izgar – limită cu județul Timiș a fost reparat

Drumul Județean 572, Izgar – limită cu județul Timiș a fost reparat.

S-au finalizat lucrările de reparații prin covoare asfaltice pe DJ 572, între Izgar și limita cu județul Timiș (o lungime de aproximativ 3 km). Lucrarea face parte din Programul de reparații al Direcției Drumuri Județene Caraș-Severin, pe anul 2020 și a fost licitată încă din luna Aprilie.

Din 2016 până acum, pe DJ 572 s-au efectuat reparații și întreținere în valoare de peste 8,7 milioane de lei. Lucrările au cuprins: covoare asfaltice, pietruiri, plombări, întreținere acostamente.

Pe tronsonul Berzovia -Vermeș (aproximativ 11 km) s-au efectuat lucrări de reabilitare în valoare de peste 13,4 milioane de lei, prin CNI. Tronsonul Comorâște-Berzovia este inclus într-un proiect depus la ADR VEST care încă așteaptă finanțare europeană pe Programul Operațional Regional pentru modernizare. Proiectul îndeplinește toate condițiile de eligibilitate.

Vom continua să efectuăm lucrări de reparații din bugetul propriu, în limita fondurilor disponibile, astfel încât să îmbunătățim condițiile de trafic până la concretizarea acestui proiect.

Cele mai citite

Related Articles