Donație de mobilier pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a primit vizita președintelui Asociației de utilitate publică Internationales Bildungs-und Sozialwerk e.V, prof. univ. dr. h.c. Heinrich Schnatmann, cel care a facilitat o nouă donație la Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad constând în paturi pentru adulți.

Dotarea Spitalului Județean Arad cu mobilier modern este una dintre prioritățile noastre în acest moment. Este binevenit orice ajutor pe care îl putem primi în acest sens având în vedere că aceste obiecte de mobilier specifice actului medical sunt destul de scumpe. Astfel, fondurile pe care le avem la dispoziție le putem redirecționa spre alte sectoare. Mulțumim Asociației care a făcut această donație și sperăm să continuăm colaborarea cu ei și în anii următori„, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Reamintim că donația a fost făcută prin intermediul Asociației „Înțelege Autismul”. De menționat este faptul că cele două asociații nu sunt la prima colaborare cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, deoarece în trecut au mai donat și alte obiecte de mobilier medical, printre care paturi pentru copii și mămici.

De același autor

Related Articles