Doi pietoni ghinionişti, victime în accidente rutiere

masina de politie 3

Două accidente rutiere soldate cu victime s-au produs în ultimele 24 de ore pe raza municipiului Reşiţa. În ambele cazuri, conducătorii auto nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. Primul eveniment a avul loc pe strada Spitalului, la intersecţia cu strada Unirii, iar cel de-al doilea pe strada Libertăţii. Un bărbat de 60 de ani şi o femeie în vârstă de 70 de ani, amândoi din Reşiţa au ajuns cu răni grave la spital. După cum a informat inspectorul Alin Anderca de la Serviciul rutier Caraş-Severi, şoferii sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă.

În comunicatul biroului de presă al IPJ Caraş-Severin se menţionează:

„În după-amiaza zilei de 31 martie a.c., poliţiştii au intervenit la un accident produs pe o trecere de pietoni de pe strada Libertăţii din municipiul Reşiţa, în urma căruia un pieton a fost rănit. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce B.C., de 45 ani, conducea un autoturism din direcţia Muncitoresc spre Centrul Civic, a acroşat o femeie în vârstă de 70 ani, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea de pietoni. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a femeii care a fost transportată cu autoturismul implicat în accident la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale unde a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”.

„Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe strada Spitalului din municipiul Reşiţa. În timp ce I.N., în vârstă de 32 ani, ani, conducea un autoturism înmatriculat în străinătate din direcţia Centrul Civic spre strada Unirii, la virajul spre dreapta a acroşat un bărbat în vârstă de 60 ani care s-a angajat în traversarea străzii pe la colţul intersecţiei fără a se asigura. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la spital unde a rămas sub supraveghere medicală. Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles