Doi grădinari din vest, surprinşi la recolta clandestină

Doi bărbaţi din vestul ţării, specializaţi în cultivarea de cannabis au fost surprinşi în flagrant de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad.

Cei doi au fost reţinuţi luni, 28 mai chiar atunci când îngrijeau cele 34 de plante de cannabis pe un teren extravilan din apropierea localităţii Târnova din judeţul Arad.

Investigaţiile oamenilor legii au scos la iveală mult mai multe. Percheziţiile efectuate la domiciliile celor doi nu au rămas fără rezultate. Au fost confiscate 17 fire de cannabis aflate în ghivece, 1 kilogram de masă vegetală uscată care a rămas din plantele cultivate anul trecut, respectiv peste 300 de recipiente care erau folosite pentru soluţiile de întreţienere a culturilor de cannabis.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc în formă continuată şi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: pressalert.ro