[UPDATE] Șeful DADPP Caraş-Severin reținut pentru luare de mită

Ianas Roseti

Miercuri, 2 iulie, ora 21

Procurorii DNA l-au reţinut pe Ianăş Roşeţi, iar joi vor înainta propunerea de arestare preventivă.  Se pare că Roşeţi a primit 10 la sută din suma pe care trebuia să o încaseze pentru favorizarea unei firme în amenajarea unui parc.

Procurorii DNA şi poliţiştii au găsit la locuinţa lui Ianăş Roşeţi un meseriaş care lucra la casă şi l-au luat pe acesta ca martor, motivând că nu doresc să se afirme că i-au înscenat flagrantul. Oamenii legii au găsit suma de bani în maşina şefului DADPP Caraş-Severin.

Ianăş Roşeţ a fost reţinut şi trimis la Timişoara la Serviciul Teritorial DNA pentru continuarea cercetărilor. De la locuinţa din Teregova au fost ridicate mai multe documente.

Miercuri, 2 iulie, ora 17

Directorul Direcției pentru Administrarea Domeniului Public și Privat al judeţului Caraş-Severin, Ianăş Roşeţi a fost prins în flagrant în timp ce lua mită. Conform unor informaţi neoficiale, flagrantul a fost organizat de procurorii DNA de la Serviciul Teritorial Timişoara, la locuinţa lui Roşeţi de la Teregova. Se pare că la locuinţa acestuia sunt patru maşini cu procurori DNA şi poliţişti.

Din primele informaţii se pare că Ianaş Roşeţi a primit bani pentru un contract atribuit unui investitor. Suma vehiculată este de 9000 de lei.

Vom reveni.

Sursa foto: presaonline

(Daniel Babun)

 

De același autor

Related Articles