Direcţia de Sănătate Publică şi cele 5 spitale din Caraş-Severin asigură permanenţă în minivacanţa de 1 Decembrie

Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin solicită tuturor spitalelor din judeţ să ia masurile necesare pentru a funcţiona fără sincope în minivacanţa de 1 Decembrie. Cele 5 spitale din Caraş-Severin trebuie să asigure tuturor pacienţilor medicamentele şi materialele sanitare necesare în caz de urgenţă pentru cele 4 zile libere.

De asemenea, DSP Caraş-Severin va asigura permanenţă telefonică în această perioadă, la numărul de telefon 0255-211 402, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros:

Şi Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Judeţean din Reşiţa este pregătit pentru a face faţă tuturor solicitărilor care vor apărea în minivacanţa de 1 Decembrie. Au fost organizate liniile de gardă iar personalul va fi suplimentat în caz de nevoie. Unitatea şi-a îmbunătăţit şi stocul de medicamente şi materiale sanitare, ne-a transmis medicul Emil Bunda:

Şi cele 10 centre de permanenţă din Caraş-Severin rămân deschise şi în minivacanţa de 1 Decembrie. Unităţile de permanenţă în care activează în total peste 50 de medici de familie reprezintă, o alternativă la secţiile de primiri urgenţe din cadrul spitalelor, pentru a rezolva cazurile uşoare.

Cele mai citite

Related Articles