Deși nu a trecut de 10 lei, prețul carburanților a fost majorat la toate benzinăriile din Reșița

După ce ieri, de teamă că prețul benzinei va trece de 10 lei, mii de șoferi din toată țara au luat cu asalt stațiile de alimentare blocând artere întregi de circulație, astăzi, în Banat, niciun preț nu a trecut 10 lei. Cu toate acestea, diferența dintre cel mai mare preț de ieri și cel mai ridicat de astăzi, este de peste un leu.

Cu toate că, de obicei, benzina era mai scumpă decât motorina, în momentul acesta, în Reșița, cel mai scump preț este afișat la motorină, de 9 lei și 52 de bani, mai ridicat decât cel mai mare de ieri cu 1 leu și 23 de bani.

În același timp, benzina Premium a ajuns la un maximum de 9 lei și 9 bani. Iar cu excepția a două stații de alimentare, din zona Triaj a municipiului și de pe calea Caransebeșului, toate tipurile de carburanți au depășit astăzi 8 lei per litru.

În Reșița, motorina cea mai ieftină, din acest moment, se găsește în zona Triaj la 7 lei și 98 de bani, iar cu benzina cea mai ieftină se poate alimenta atât din zona Triaj cat și de pe calea Caransebeșului,  la 7 lei și 99 de bani.

Așadar, zvonurile, care au dus la isteria de la stațiile de alimentare cu carburanți, nu s-au adeverit, prețurile fiind în continuare sub 10 lei per litru.

De același autor

Related Articles