Schimbări importante la nivelul conducerii PSD Caraş-Severin! După CEx-ul Naţional al PSD de astăzi deputatul Luminiţa Jivan a preluat preşedinţia filialei Caraş-Severin a partidului.

Vă reamintim că funcţia a rămăs vacantă după ce Ion Mocioalcă a demisionat din PSD, la începutul săptămânii trecute. Practic deputatul Luminiţa Jivan va conduce Organizaţiei PSD Caraş-Severin, până la organizarea alegerilor.

„Astăzi am fost numită la conducerea PSD Caraş-Severin. Am fost votată în comitetul executiv naţional. Nu s-a încălcat statutul partidului sub nicio formă prin numirea mea. Eu cred că vom ajunge cu colegii din teritoriu la o soluţie de echilibru şi vom face tot ce este bine pentru a continua să fim o organizaţie puternică. Legat de numirea mea, pot să vă spun că este o onoare pentru mine. Va fi multă muncă pentru că această poziţie nu este doar onorantă ci este o poziţie importantă care mă antrenează foarte mult pentru munca ce va urma”, ne-a declarat în exclusivitate deputatul Luminiţa Jivan.

Luminiţa Jivan şi-a început cariera ca funcţionar bancar, intrând în politică ca şeful cancelariei prefectului Silviu Hurduzeu, în 2012 .Luminiţa Jivan va conduce Organizaţia PSD Caraş-Severin, până la organizarea alegerilor.

Daiana Roşca