Declaraţii ale competitorilor câştigători din Caraş-Severin

460

Partidul Social Democrat este marele câştigător al alegerilor parlamentare, inclusiv în judeţul Caraş-Severin. Social democraţii au obţinut aproape jumătate din voturile valabil exprimate. Liderul PSD, Ion Mocioalcă este mulţumit de rezultatul obţinut: „Am avut emoţii datorită scorului mare pe care l-a făcut PSD în ţară şi speram un scor pe măsură şi în Caraş-Severin. Mulţumesc tuturor colegilor mei care au înţeles că politica este un joc de echipă. Suntem foarte aproape de obiectivul pe care ni l-am propus: 3 deputaţi şi un senator”, a declarat pentru postul nostru de radio Ion Mocioalcă.

Pe locul doi, în Caraş-Severin s-a clasat PNL, deşi la mare distanţă de social democraţi. Preşedintele formaţiunii, Marcel Vela spune că rezultatul obţinut se datorează şi participării slabe la vot: „Mă aşteptam la un rezultat mai bun, dar şi rezultatul din Caraş-Severin şi din toată ţara este consecinţa divizării dreptei şi avantajul stângii pentru că un singur partid este pe culoarul de stânga. Mulţumesc tuturor alegătorilor nostri care s-au prezentat ieri, la urme şi felicit câştigătorii”, a menționat Marcel Vela.

Partidul Mişcarea Populară ocupă poziţia a treia în opţiunile cărăşenilor. Acest lucru îl mulţumeşte pe liderul filialei, Ion Tabugan: „Rezultatul este pe măsura muncii noastre. Era loc şi de mai bine, dar până la urmă trebuie să ne mulţumim şi cu acest rezultat. PMP Caraş-Severin a făcut un scor bun la nivel de ţară, ceea ce ne plasează pe locul 6 în rândul celorlalte filiale”, a afirmat Ion Tabugan.

Locurile 4 şi 5 în opţiunea cărăşenilor sunt ocupate de ALDE şi USR.

(Sebastian Dragomir)

2 COMENTARII

  1. Inteleg ca va plac pomenile cu parfum de trandafiri, dar … n-ati scapat inca tara de fomista aia urata? D-aia va emigreaza copiii, ca le-ati adus-o pe nebuna aia la televizor. Si cum voi faceti cate-un singur copil ca nu puteti face doar jumate… nu va vad bine.

Comments are closed.