De Ziua Mondială a Sănătăţii, în contextul pandemiei de SARS CoV-2, prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, îndeamnă populaţia să se imunizeze într-un număr cât mai mare şi să păstreze în continuare măsurile de protecţie sanitară.

Pentru a creşte numărul persoanelor vaccinate în Reşiţa vor fi suplimentate fluxurile de vaccinare la cele 4 centre funcţionale. În plus, municipiul reşedinţă de judeţ ar mai putea avea cu sprijinul primăriei încă un centru de vaccinare dacă situaţia o va impune, pentru o gestionare cât mai bună a procesului de imunizare şi pentru stoparea acestei pandemii, ne-a declarat prefectul de Caraş-Severin, Cristian Gâfu.

Fac apel la cetăţeni să continue să se vaccineze într-un număr cât mai mare, să profite de faptul că municipiul Reşiţa are 3 centre active în acest moment şi cu cel de la Ministerul de Interne, sunt 4 centre de vaccinare. Noi venim cu dorinţa de a deschide noi fluxuri, de a deschide încă un centru de vaccinare dacă se impune dar totul depinde de populaţie.

Sunt judeţe în care municipiile reşedinţă de judeţ, la o populaţie mai mare, nu au chiar atâtea centre de imunizare, cum avem noi în Reşiţa de exemplu. Aşa că am solicitat la Bucureşti deschiderea unor noi fluxuri de imunizare şi o să facem acest pas la centrul de la Sabin Păuţa”, ne-a declarat prefectul Cristian Gâfu.

Prefectul judeţului a subliniat că doreşte o în continuare o comunicare eficientă între centrele de vaccinare şi instituţiile implicate în acest proceş cu scopul de a preîntâmpina eventuale sincope logistice sau organizatorice.

Totodată, Cristian Gâfu s-a asigurat că nu există probleme legate de transportul dozelor de vaccin şi că centrele de vaccinare dispun de suficiente materiale medicale şi de protecţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.