De Ziua Mondială a Sănătăţii, prefectul Cristian Gâfu, îndeamnă populaţia să se imunizeze într-un număr cât mai mare

De Ziua Mondială a Sănătăţii, în contextul pandemiei de SARS CoV-2, prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, îndeamnă populaţia să se imunizeze într-un număr cât mai mare şi să păstreze în continuare măsurile de protecţie sanitară.

Pentru a creşte numărul persoanelor vaccinate în Reşiţa vor fi suplimentate fluxurile de vaccinare la cele 4 centre funcţionale. În plus, municipiul reşedinţă de judeţ ar mai putea avea cu sprijinul primăriei încă un centru de vaccinare dacă situaţia o va impune, pentru o gestionare cât mai bună a procesului de imunizare şi pentru stoparea acestei pandemii, ne-a declarat prefectul de Caraş-Severin, Cristian Gâfu.

Fac apel la cetăţeni să continue să se vaccineze într-un număr cât mai mare, să profite de faptul că municipiul Reşiţa are 3 centre active în acest moment şi cu cel de la Ministerul de Interne, sunt 4 centre de vaccinare. Noi venim cu dorinţa de a deschide noi fluxuri, de a deschide încă un centru de vaccinare dacă se impune dar totul depinde de populaţie.

Sunt judeţe în care municipiile reşedinţă de judeţ, la o populaţie mai mare, nu au chiar atâtea centre de imunizare, cum avem noi în Reşiţa de exemplu. Aşa că am solicitat la Bucureşti deschiderea unor noi fluxuri de imunizare şi o să facem acest pas la centrul de la Sabin Păuţa”, ne-a declarat prefectul Cristian Gâfu.

Prefectul judeţului a subliniat că doreşte o în continuare o comunicare eficientă între centrele de vaccinare şi instituţiile implicate în acest proceş cu scopul de a preîntâmpina eventuale sincope logistice sau organizatorice.

Totodată, Cristian Gâfu s-a asigurat că nu există probleme legate de transportul dozelor de vaccin şi că centrele de vaccinare dispun de suficiente materiale medicale şi de protecţie.

De același autor

Related Articles