muncitori-ucmrÎnceputul de an aduce o gură de oxigen pentru câteva sute de angajaţi ai UCM Reşiţa. Aproximativ 800 de muncitori sunt la muncă pentru a onora o serie de noi contracte încheiate cu Hidroelectrica, spune Jivomir Tovladiaţ – preşedintele Sindicatului “Reşiţa 1771”. Salariaţii din sectoarele neproductive vor rămâne în continuare în şomaj tehnic, până la atragerea unui număr suficient de comenzi. Potrivit lui Tovladiaţ, lucrările contractate până în prezent nu sunt suficiente pentru a acoperi toate nevoile uzinei, dar speră ca până la sfârşitul anului, toate sectoarele vor avea de lucru. UCM Reşiţa mai are în prezent aproximativ 1.350 de angajaţi.

Sursa foto: arhivă
(Hardy Cvoica)

2 COMENTARII

  1. JENANT DOMNULE LIDER DE SINDICAT .CUM PANA LA SFARSITUL ANULUI TOATE SECTOARELE VOR AVEA DE LUCRU ? ATUNCI SUNT SARBATORILE DE IARNA . INCA CONTINUATI SA NE AMAGITI ,MINTITI ? NU VA ESTE CAT DE PUTIN JENA CA PE SPINAREA NOASTRA V-ATI COCOTAT ACOLO SUS SI ATI UITAT SA MAI COBORATI FARA MACAR SA VA FACETI DATORIA .

    • contactaţi liderul de sindicat, pe dl. Tovladiaţ, care susţine acest lucru şi cu siguranţă vă poate da mai multe detalii.
      vă mulţumim,

Comments are closed.