Daniel Constantin lansează proiectul Pro România

O nouă formaţiune se pregăteşte să intre pe scena politică din ţara noastră. Este vorba de proiectul Pro România. Iniţiator este nimeni altul decât Daniel Constantin, fost vicepremier și fost co-președinte al ALDE.
El a fost prezent astăzi în studioul la Radio Reşiţa şi a acordat un interviu în exclusivitate despre noua formaţiune politică.

Constantin a explicat că ProRomânia va fi partidul oamenilor care vor să facă o altfel de politică, mai ușoară, mai așezată, mai calmă. De asemenea, acesta susține că se va axa doar pe oameni de calitate, cu o doză importantă de patriotism.
„Eu cred că doctrina în care noi ne regăsim cel mai bine este o doctrină de centru, dar în care cred că, după foarte mult timp, ar trebui să scoatem în evidență latura patriotică din fiecare politician”.

Daniel Constantin a vorbit inclusiv de sprijinul pe care l-a primit de la Victor Ponta, cu care se înţelege foarte bine. „Am avut o relație bună cu domnia sa când a fost președinte PSD, am și acum când nu mai este în PSD. În ceea ce privește drumul pe care acesta va decide să meargă, consider că este normal ca dânsul să își anunțe viitorii pași politici”, a precizat Constantin.
Ascultaţi aici interviul integral:

(Sebastian Dragomir)