Dacă e sfârșit de săptămână, poftiți la Târgul de flori!

630

Primăria Reșița în colaborare cu SC Piețe SA organizează Târgul de Flori.

Cetățenii care doresc să achiziționeze flori pentru toate gusturile dar și produse tradiționale românești pot trece prin Parcul Tricolorului unde sunt amplasate staduri cu produse lactate, dulciuri sau flori.

Reșițenii pot achiziționa flori de tot felul, mușcate, panseluțe sau begonii la prețuri între 2 și 20 de lei.

Reșițenii au venit în număr mare încă din prima zi să își achizioneze flori sau produse naturale românești.

,,Este o idee inedită acest târg, îmi plac florile foarte mult iar aici am de unde alege. Mă interesează și produsele astea bio, sunt la mare căutare’’

,,Florile sunt minunate iar prețurile sunt acceptabile. O să îmi cumpăr flori pentru terasă dar și urdă să le fac nepoților o prăjitură’’

Comercianții au venit din toată țara să-și etaleze produsele, din localități din apropierea județului Caraș-Severin dar și din București.

O vânzătoare de dulciuri din București spune că oamenii au început să vină să cumpere dulciuri încă din prima zi.

,,Avem plăcintă cu dovleac de post, cu afine, spanac și mac. Avem și doboș, găluște cu prune, ciocolată de casă cu sau fără zahar. Totul este cât se poate de natural, avem produse îndulcite cu miere sau ștevie. Prețul variază de la 3 la 7 lei/100 grame”

De asemenea, reșițenii, mai pot găsi la târg produse lactate, brânză de vacă la 15 lei kg, de oaie la 25 lei și urdă la 12 lei kg. De asemenea, 1 litru de tuică il puteti găsi la 25 lei iar cel de pălinca la 45 de lei.

Andreea Lupșa