DACĂ AȚI VĂZUT-O ANUNȚAȚI IMEDIAT POLIȚIA!

Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 13 ani, care a plecat vineri, 09.12.2022, de la școală și până la această oră nu a revenit la centrul de asistență socială unde este instituționalizată.

La ora 18.00, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de către un educator din cadrul unui centru de asistență socială despre faptul că BARRO ANA-DENISA nu a revenit la centru, de la școala unde este elevă, minora plecând în repetate rânduri și revenind ulterior la centru.

Semnalmente: 1,60 metri înalțime, ochi negri, păr negru.

La momentul plecării minora purta un hanorac de culoare gri, o geacă de culoare neagră, blugi de culoare neagră și adidași de culoare albastră.

Imediat după sesizare, polițiștii au efectuat căutări în zona gărilor, autogărilor, parcurilor, la unități medicale, precum și în alte locuri, în vederea depistării cât mai rapide a minorei.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

De același autor

Related Articles