[AUDIO]D.I.I.C.O.T. a confiscat droguri, arme și bani de la traficanții din Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara

Perchezițiile efectuate în județele Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în traficul de droguri, au dat rezultate. În urma celor 61 de percheziții domiciliare, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit cantități impresionante de droguri, mai multe arme și bani, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, subinspector Andreia Jerdea.

”Au fost ridicate aproximativ 11,8 kilograme de cannabis, 123 de doze de amfetamină, 7 comprimate de ecstasy, 25 de grame de CMC, 5 pistoale (3 tip airsoft și două cu gaze), o pușcă (cu alice) cu lunetă și muniție aferentă, 41 de telefoane mobile, un laptop, un ceas, 53.770 de lei, 7.145 de euro și 35 de grindere”.

Au fost puse în executare 44 de mandate de aducere, iar, în urma audierilor, a fost dispusă reținerea a 31 de persoane, pentru 24 de ore. Acestea vor fi prezentate, în cursul zilei de vineri, judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cele mai citite

Related Articles