La Centrul Universitar Babeş-Bolyai din Reșița, semestrul al doilea va începe tot online. După cum a declarat conf. univ. dr. ing. Cristian-Paul Chioncel, activitatea didactică se va relua de astăzi la fel ca și până acum, cu mici excepții.

De exemplu, la Facultatea de Inginerie, laboratoarele se pot ţine cu prezenţă fizică dacă profesorii consideră că este necesară.

La nivelul Facultății de Inginerie, activitatea de predare, activitățile de curs se vor ţine în format online, iar acolo unde cadrele didactice consideră că este necesar și se impune ca activitățile practice, activitățile de laborator să fie ținute fizic în laboratoarele facultății acolo să se ofere posibilitatea ca studenții și cadrele didactice să vină fizic în universitate pentru desfășurarea acestor activități practice.

La Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, va fi adoptat însă un alt model. 

Primele șapte săptămâni din activitatea didactică vor fi grupate pentru predarea cursurilor, iar cea de-a doua jumătate a semestrului este apoi gândită pentru implementarea activităților practice în ideea că odată cu înaintarea spre primăvară, majoritatea activităților cu iz practic să poată apoi fi desfășurate preponderent în aer liber.

În ceea ce priveşte vaccinarea împotriva COVID-19 a profesorilor de la Centrul Universitar Babeş-Bolyai din Reșița, majoritatea au fost deja programaţi pentru luna martie.