spital-otelu-rosu

E.ON Energie România vine în ajutorul Spitalului Orăşenesc din Oţelu Roşu, confruntat cu probleme financiare şi aflat în imposibilitatea de a plăti cheltuielile de întreţinere. Unitatea care are grijă de sănătatea a 35.000 de persoane a primit 8.000 kWh, care urmează să fie scăzuţi din facturile viitoare la energie electrică şi gaze naturale. Sprijinul este parte a unei campanii “Dăruieşte lumină”, iar printre beneficiari se numără şi Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Aurora din Reşiţa.
„Dăruieşte lumina” este una dintre cele mai mari campanii de social media derulate de E.ON România. Au fost donaţi 100.000 kWh, care au fost împărţiţi unui număr de 12 instituţii – spitale, şcoli, case de copii şi case de bătrâni din 10 judeţe.
„În fiecare an dezvoltăm şi susţinem numeroase proiecte de responsabilitate socială, mai ales din zona sănătăţii, educaţiei, sportului sau siguranţei, prin care dorim să venim în sprijinul comunităţilor din care facem parte. De această dată am ales să o facem diferit, pentru că am vrut să arătăm că gesturi aparent mici, cum este cel de a dona un kWh cu un simplu click, duc la fapte mari, care pot schimba în bine viaţa unor oameni. A fost un exerciţiu de solidaritate care ne-a reuşit şi pentru asta doresc să mulţumesc tuturor celor care au votat şi ne-au susţinut în acest demers”, a declarat Frank Hajdinjak, director general al E.ON România.

(Mirabela Afronie)