brataradevacanta

Dacă în această vară veţi merge cu familia pe litoralul Mării Negre, Radio Vacanţa vine pentru al 6-lea an consecutiv în ajutorul părinţilor.

Prin Campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta – Brăţara de Vacanţă”, până la 1 septembrie, cu ajutorul voluntarilor de la Crucea Rosie vor fi distribuite pe plaja 20.000 de brăţări de vacanţa copiilor care vin în toate staţiunile de pe litoral.

Brăţara va fi personalizată cu numele copilului, numărul de telefon al părinţilor, astfel încât dacă se pierde pe plajă, să poată fi găsit cu uşurinţă.

Brăţările vor fi distribuite şi prin intermediul farmaciilor Vivat si Acutil, al corturilor de prim-ajutor sau recepţiile hotelurilor. În premieră anul acesta, Brăţara de Vacanţă va ajunge şi în Delta Dunării, mai exact pe plaja din Sulina.

Vara trecută, 200 de copii rătăciţi au ajuns în siguranţă la părinţii lor, graţie brăţării de vacanţă şi destinată nu doar familiilor interesate de siguranţa copiilor, ci şi grupurilor de sportivi sau elevi veniţi în tabără sau cantonament – transmite Radio Vacanţa.

sursa foto: cugetliber.ro