Crucea Roşie Caraş-Severin continuă să ajute Spitalul Judeţen de Urgenţă Reşiţa cu donaţii importante din Elveţia

Voluntarii de la Crucea Roşie din Caraş-Severin continuă să ajute Spitalul Judeţen de Urgenţă din Reşiţa cu donaţii importante din Elveţia. Cel de-al treilea transport, care a ajuns ieri la spital este destinat tot secţiei de Chirurgie a unităţii medicale şi constă în paturi, saltele, lenjerie şi noptiere, ne-a declarat directorul Crucii Roşii Caraş-Severin, Alin Cica.

Vă reamintim că încă de la începutul anului, voluntarii de la Crucea Roşie au donat ustensile medicale şi mobilier dar şi echipamente de protecţie şi dezinfectanţi pentru angajaţii şi pacienţii celui mai mare spital din Caraş-Severin.

Voluntarii în uniformă roşie nu au rămas indiferenţi în faţa problemelor semenilor şi-au dorit să sprijine comunitatea locală şi au reuşit cu succes şi de această dată. Beneficiarii sunt în primul rând bolnavii din cadrul unităţii medicale din Reşiţa care se vor avea parte, graţie acestor donaţii de condiţii hoteliere decente, atunci când vor ajunge la spital pentru a beneficia de îngrijiri medicale.

Şi în trecut am ajutat acest spital important şi continuăm să o facem pentru binele nostru, al tuturor, nu ştim când vom avea nevoie de îngrijiri medicale aşa că fiecare gest contează”, ne-a declarat Alin Cica.

Încă de la începutul acestei perioade de criză, CRUCEA ROȘIE, filiala Caraş-Severin s-a aflat, conform mandatului său, în colaborare permanentă cu autorităţile naţionale şi locale şi a oferit sprijinul logistic, uman şi material pentru a consolida răspunsul acestora în pandemia COVID-19.

De același autor

Related Articles