Crimă teribilă la Lupeni. O asistentă de 58 de ani și-a ucis fiul de 35 de ani

O femeie de 58 de ani, din oraşul Lupeni, este cercetată de procurori şi poliţişti pentru omor calificat, după ce, miercuri după-amiază,  9 mai, a anunţat, prin numărul de urgenţă 112, că şi-a fi înjunghiat fiul în urma unui conflict.

Bărbatul ucis avea 35 de ani şi, potrivit declarațiilor femeii, fapta s-ar fi produs la primele ore ale dimineţii de miercuri, în jurul orei 5:30.

„Astăzi, la ora 17.43, o femeie din Lupeni a apelat numărul 112, reclamând că în cursul dimineţii (conform declaraţiilor femeii, în jurul orei 5:30) şi-a înjunghiat fiul, în vârstă de 35 de ani, în urma unui conflict care a avut loc în locuinţa a acestora. Echipa operativa deplasată la faţa locului face cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei. Părinţii victimei se află în custodia Poliţiei, fiind audiaţi în acest caz.”, a declarat ieri Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Conform relatărilor presei locale femia s-a trezit miercuri dis de dimineaţă şi s-a întâlnit cu fiul ei de 35 de ani în casă. I-a reproşat acestuia că bea prea mult, că nu are serviciu şi nu-şi face un rost. Bărbatul se pare că ar fi ripostat, nu doar verbal, moment în care femeia şi-a pierdut total cumpătul, a luat un cuţit de bucătărie şi şi-a înjunghiat mortal fiul.

Femeia e asistentă medicală la secţia de pediatrie a Spitalului Muncicipal din Lupeni şi locuia alături de soţul ei şi de fiu, în oraş. Tatăl tânărului ucis era şi el în casă în momentul comiterii crimei. Miercuri seara a fost dus şi el la audieri, alături de soţia sa.De același autor

Related Articles