[FOTO][UPDATE] Crimă urmată de sinucidere în zi de sărbătoare: Un polițist și concubina sa, găsiți morți în casă

Un polițist de la Poliția Transporturi Oravița de 37 de ani a fost găsit decedat, în această dimineaţă, în locuința sa. În acelaşi spaţiu a fost găsită și concubina acestuia, de 33 de ani, de asemenea decedată, a confirmat pentru Radio Reşiţa comisar şef Dinu Nicorici – ofiţer de presă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin. 

“Apelul la 112 a fost în această dimineaţă la ora 08.48, făcut de mama poliţistului, care a sesizat faptul că fiul ei (n.r. poliţistul) nu răspunde nici la apeluri telefonice şi nici la bătăi în uşă. O echipă de la ISU a venit la faţa locului, a forţat uşa şi au fost găsite cele două cadavre în încăperile apartamentului respectiv. În urma acestor descoperiri s-a constituit o echipă sub coordonarea procurorului care cercetează cazul. Colegul nostru (n.r. poliţistul) este încadrat în Poliţia Română din luna martie a anului 2002, fost absolvent al şcolii de poliţie Câmpina, a fost repartizat în poliţia transporturi Caraş-Severin şi a lucrat la posturi de poliţie transporturi Caransebeş, Moldova Nouă şi Oraviţa. Nu a avut niciun fel de problemă cu serviciul. În luna martie a acestui an a fost evaluat psihologic pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţionale, a fost declarat apt pentru îndeplinirea serviciului, nu am avut niciun fel de fapte care să ne indice o astfel de întâmplare nefericită. În momentul producerii incidentului, poliţistul figura în concediu medical pentru tratarea unor probleme de sănătate, dar nu grave.”  

În prezent se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane, în urma cărora o fetiță de doar câteva luni a rămas orfană de ambii părinţi.

Laura Iancu – prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin:

“E vorba despre o crimă urmată de sinucidere, era o familie legal constituită, un poliţist de la TF Oraviţa, 37 de ani, concubina sa, 33 de ani, aveau o fetiţă de 1 an şi 2 luni. Fiica acestora, din fericire, se afla la părinţii tatălui. Situaţia materială a acestei familii era foarte bună. Se fac verificări, se vor audia martori, trebuie să vedem de ce s-a întâmplat această crimă urmată de sinucidere. Leziunile produse asupra poliţistului TF sunt autoprovocate, lovitura în inimă cu un obiect contondent, posibil cuţit, i-a fost fatală. De-asemenea şi asupra concubinei sale s-a acţionat tot cu un obiect contondent, posibil cuţit, în zone vitale, spate, inimă, multiple lovituri. Avem certitudinea: este vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Cu certitudine alte persoane nu au fost implicate. Totul a pornit de la un apel la 112.”

Comisarul şef Dinu Nicorici a mai spus că, la Poliţia oraşului Oraviţa nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la o stare conflictuală sau de altă natură legată de această familie.

Cercetările în acest caz continuă. Vom reveni cu informaţii pe măsură ce vor fi date publicităţii de organele de anchetă! (Hardy Cvoica)

1 COMENTARIU

  1. Da ,dar mama lui nu l-a vazut ca nu e bine cu el sau a tinut fetita si pe el l-a lasat sa ii bata nora,indiferent daca ii era draga nora sau nu ii era trebuia sa se gandeasca la nepotica ca nu e bine sa creasca in certuri.Ce a rezolvat ca a tinut fetita acum ei sunt morti amandoi !!!Nu judec si nu condamn dar daca el era din timp controlat din cauza geloziei poate acum traiau.Trist si dureros !!!

Comments are closed.