[UPDATE] A fost capturat ucigaşul! Poliţiştii l-au prins pe cel care l-a înjunghiat de mai multe ori pe un bărbat într-o locuinţă din Timişoara în urmă cu două nopţi.
Vă reamintim că, criminaliştii au prelevat probe din locuinţaă iar medicii legişti au preluat cadavrul pentru autopsie. Oamenii legii au reuşit să stea de vorbă cu concubina bărbatului ucis. Femeia le-a povestit că în seara de dinaintea crimei, a mers împreuăa cu iubitul ei şi cu un prieten comun în oraş să mănânce. Apoi s-au întors acasă toţi trei şi s-au apucat să bea.

La un moment dat, între cei doi bărbaţi s-a iscat o ceartă. Scandalul a degenerat şi, cum alcoolul îi intunecase minţile, musafirul a înşfăcat un cuţit de pe masă şi s-a repezit la gazdă. I-a aplicat mai multe lovituri, iar când a văzut că nu mai mişcă, a fugit.

În baza descrierilor femeii, poliţiştii au pornit în căutarea ucigaşului, un tânăr de 32 de ani.

L-au găsit în această dimineaţă în zona Pieţei 700 şi l-au dus la audieri. La scurt timp, bărbatul avea să recunoască tot ce a făcut.

Acesta a fost dus la audieri la Parchet unde va sta de vorbă cu procurorii. Urmează să ajungă în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Sursa şi foto: opiniatimisoarei.ro
***
Vineri 8 aprilie, ora 09.40:
Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost ucis azi-noapte cu mai multe lovituri de cuțit în garsoniera sa dintr-un bloc de pe strada Labirint din Timișoara, potrivit pressalert.ro.
 
Alarma a fost dată la 112 chiar de concubina acestuia. Când echipajul de urgență a ajuns la faţa locului, medicul a observat că bărbatul era decedat, într-o baltă de sânge. Imediat, au fost chemați polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și medicul legist. S-a stabilit că bărbatul a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit, unele dintre ele în zona gâtului.
Concubina era în stare de ebrietate când anchetatorii au ajuns la fața locului, aceasta urmând să fie audiată în următoarele ore. Vecinii povestesc că erau terorizați de cei doi.
„Tot timpul se certau și se băteau. De când s-a încurcat cu asta numai scandaluri au fost, se băteau întruna și erau plini de sânge. La un moment dat ea a pelcat și el urla întruna că l-a părăsit. După câteva zile a găsit-o și a dus-o înapoi acasă. Au reînceput scandalurile. Asta era acum două săptămâni. Și el și ea erau extrem de violenți, ne-au amenințat că ne aruncă în aer cu butelia”, a povestit una dintre vecine.

Polițiștii și criminaliștii efectuează cercetări la fața locului, iar concubina este principala suspectă, în apartament fiind găsite indicii că ar fi încercat să șteargă o parte din urme, pe jos fiind găsite picături de sânge în mai multe locuri din casă.

Sursa şi foto: www.pressalert.ro