O tânără în vârstă de 24 de ani, din satul Sibişel, comuna Beriu, a înjungiat-o pe fosta soacră şi a muşcat-o, până când a decedat. Femeia, în vârstă de 50 de ani, nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire în faţa furiei fostei „nurori”. Presupusa criminală a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus începerea urmăririi penale, efectuarea în continuare a urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata Ana Maria Bobora, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, potrivit servuspress.ro.

„Din cercetările efectuate până în prezenţ au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că în noapte de duminică, în timp ce se aflau în locuinţa comună din satul Sibişel, pe fondul unei relaţii conflictuale care s-a manifestat de-a lungul timpului prin acte de violenţă reciproce, inculpata, aflată, sub influenţa băuturilor alcoolice, a aplicat victimei multiple lovituri cu un corp tăietor înţepător (cuţit) în zona hemitoracelui stâng şi a membrului superior stâng cu secţionare a plămânului stâng, ce a cauzat hemoragia externă şi în mod direct decesul acesteia, precum şi alte lovituri repetate cu un corp dur (posibil corp confecţionat din lemn) în zona feţei”, a declarat procurorul Ioanela Sanda Draia, purtătorul de cuvânt al Parchetuui de pe lângă Tribunalul Hunedoara.