Contrabandă cu țigări la Nădlac II

Aproape 4 mii de pachete de țigări de contrabandă au fost descoperite noaptea trecută de polițţiştii de frontieră de la Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară. Acestea era ascunse în pereții laterali și într-un locaș special amenajat în podeaua unei autoutilitare, condusă de un șofer român.

„În data de 17.11.2023, în jurul orei 01.50 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 38 de ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes, înmatriculată în Germania. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă, în pereții laterali și într-un locaș special amenajat în podeaua autoutilitarei, cantitatea totală de 3.976 pachete de ţigări, fără timbru accizabil”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar șef Laura Bondar.

Șoferul, în vârstă de 38 de ani, este cercetat pentru contrabandă, iar țigările și autovehiculul au fost reținute de polițiști.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles