Consilierii judeţeni din Caraş-Severin vor dezbate bugetul propriu

sorin frunzaverde consiliul judetea cs

30 de puncte cuprinde ordinea de zi a şedinţei ordinare de joi de la ora 12.00, a consilierilor judeţeni din Caraş-Severin. Aceasta este convocată de preşedintele forului, Sorin Frunzăverde.
Aleşii vor dezbate proiectele de hotărâre privind utilizarea excedentelor bugetelor activităţilor finanţate din venituri proprii ale instituţiilor publice de sub autoritatea consiliului şi a Spitalului Judeţean de Urgenţă. Alte puncte importante sunt aprobarea bugetului propriu al judeţului şi programul lucrărilor de drumuri judeţene. Tot în această şedinţă se vor prezenta rapoartele de activitate ale Bibliotecii Judeţene “Paul Iorgovici” din Reșița, a Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş şi a Muzeului Banatului Montan din Reşiţa.
De asemenea, consilieri judeţeni vor avea pe masa de lucru informarea privind deplasarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Caraş-Severin în Germania – la Expoziţia Internaţională de Industrie Alimentară, Agricultură şi Horticultură “Săptămâna Verde” de la Berlin.

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles