Consilierii au decis: IML Caraş-Severin trebuie să se mulţumească cu o maşină la mâna a doua

Serviciul de Medicină Legală din Caraş-Severin are nevoie de un autoturism pentru desfăşurarea activităţii pe raza judeţului. După îndelungi dezbateri consilierii judeţeni au luat o hotărâre în acest sens.

Medicina Legală din Caraş-Severin va avea un atoturism cu care să se deplaseze în siguranţă în judeţ. Consilierii sunt cei care au votat în şedinţă ordinară ca această instituţie să primească maşina pe care o folosea vicepreşedintele forului judeţean, Marius Isac. Propunerea a fost făcută de către consilierul PSD Ioan Crina:

Mai e un Ford Kuga în parcul auto comun, pe acesta de ce nu-l repartizăm? Daţi-l la opoziţie! Fac un amendament ca autoturismul Ford Kuga să fie repoartizat la domnul vicepreşedinte Isac şi Skoda care este acum la domnul Isac să meargă la Medicină Legală.”

La rândul lui vicepreşedintele Marius Isac va primi din flota Consiliului Judeţean o masină nouă. Asta au decis consilierii judeţeni, ne-a declarat preşedintele forului, Romeo Dunca:

“I-am promis doctorului de la Medicină Legală care a venit și-a spus că efectiv nu are cu ce să se deplaseze și am reuşit să alocăm un vehicul către Medicina Legală și acum o să dăm mașina domnului Isac pentru că dl. Isac va lua o mașină nouă, sigur acum având majoritate are foarte mare nevoie de ea, face foarte multe deplasări în teren în folosul Consiliului Județean, nu știu care sunt pentru că în obiectul de activitate nu mai are aproape nimic dar asta este, să fie sănătos și IML va primi mașina care a fost până acum la dl. Isac.”

Serviciul de medicină legală este abilitat să efectueze lucrări în tot judeţul şi reprezintă o interfaţă între domeniul juridic şi cel biologic-medical, aducând în fiecare caz un plus de obiectivitate prin prezentarea expertizei efectuate.

Cele mai citite

Related Articles