Confiscări de brazi şi nu numai

foto brazi confiscati 2

La două săptămâni de la declanşare, operaţiunea Pomul de Crăciun dă rezultate. În Caraş-Severin au fost descoperite deja primele infracţiuni şi ele nu constau doar în confiscare de brazi, spune şeful Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice din IPJ, comisarul şef Sabin Popescu. „Au fost constatate 22 de infracţiuni, au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 12500 de lei, au fost confiscaţi 13,5 mc material lemnos şi 21 de brazi”.

Comisarul şef Sabin Popescu va fi invitat astăzi în emisiunea „Oameni MAI aproape de tine”, de la ora 14.15, pe 105,6 FM.

Şi poliţiştii timişeni specializaţi în combaterea delictelor silvice au fost activi. Doar în ultimele două zile, aceştia au confiscat 50 de pomi de Crăciun, transportaţi fără acte legale, în urma acţiunilor desfăşurate pe raza municipiului Timişoara.

Şi în Mehedinţi au fost capturi importante. Poliţiştii au confiscat 410 brazi şi molizi care erau la vânzare în Drobeta Turnu Severin, în zona străzilor Doctor Saidac şi Numa Pompiliu.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles