Concurenţă mare la examenul de titularizare, în Caraş-Severin. Peste 400 de candidaţi pentru 39 de posturi titularizabile

Înscrierile la concursul de Concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate în învățământul preuniversitar – sesiunea 2022 (titularizare) se vor încheia marţi, 17 mai 2022, potrivit calendarului oficial.

În data de 13 iulie 2022 va avea loc proba scrisă din cadrul Concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate în învățământul preuniversitar – sesiunea 2022.

La nivelul județului Caraș-Severin s-au înscris până la acest moment un număr de 412 de candidați la peste 40 de discipline de concurs, pentru 39 de posturi/catedre vacante pe perioadă nedeterminată (titularizabile), 335 de posturi complete pe perioadă determinată și alte câteva sute de posturi incomplete/fracțiuni de normă,” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin, Ion Chiosa.

La acest concurs național de angajare în învățământ, candidații care obțin note peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată, iar cei care obțin cel puțin nota 5, pe perioadă determinată.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles