Comunicarea între Romeo Dunca și Felix Borcean se face on-line

Președintele Consiliului Județean Caraș Severin, Romeo Dunca a postat pe pagina sa de socializare un mesaj către primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, declarând că a ales această cale de comunicare după ce discuțiile avute pe calea viului grai nu au avut efect.

Dle Felix Borcean!

Am ales aceasta cale de a comunica deoarece discuțiile avute trebuie să aibă și efect . Până acum nu au avut pe calea viului grai, motiv pentru care va transmit și scris. Să rămână.

Am două teme importante. Una pentru locuitorii Caransebesului si alta pentru bunul mers al societății Aquacaras.

Suntem la nivel judetean la final pentru a accesa o finanțare nerambursabilă de 170 mil eur pt lucrări de apă și canal in Caraș-Severin.

Toate primăriile implicate au dat HCL-uri conform instrucțiunilor ministerului. Absolut toate cu excepția dv .

Sigur că a face caz de eventualele scumpiri care in urmatorii ani vor trebui aplicate pentru a compensa inflația si cresterea preturilor la energie si alte componente , dă bine la populatie. Dar riscati sa pierdeti banii….Aici însă va rog sa înțelegeți că nu mai e timp de pierdut. Viitorul va aduce oricum surprize de tot felul indiferent că orasul pe care îl gestionati va primi 24 de milioane de euro sau nu, pt a fi investiți în rețeaua de apă și canal.

Mai sunt câteva zile și conducerea Aquacaras are de ales in a merge la aceasta finanțare impreuna cu nevoile orașului Caransebeș sau a renunța la a cere sumele care vă sunt alocate legate de acest proiect.

Va asigur că nu vom periclita șansa celorlalte UAT-uri de a-și îmbunătăți infrastructura pt a va aștepta pe dv să dați aceasta HCL fără de care nu putem să ne luptăm pt a aduce milioanele de eur in orasul pe care îl păstoriti.

Speram sa găsiți înțelepciunea ca impreuna cu toti consilierii să votați documentul necesar.

Vă rog de deasemenea ca tot la ședința următoare să aprobati si documentul necesar pentru investiția terminată pe surse proprii de către Aquacaras in urma cu mai mult de un an de zile la stația de epurare de la Jupa.

Mai țineți minte cât caz ati facut de faptul că nu funcționa? Acum funcționează și e bine pentru cetățean dar constructorul nu si-a luat banii. Păcat, cu atât mai mult cu cât nu trebuie dv prin bugetul primăriei să plătiți nimic.

V-am rugat personal de cel putin 3 ori si nici o reactie. Insist personal să vă onorați această obligație cu atât mai mult cu cât constructorul prejudiciat nu vă încasează de ani de zile pt apa pe care o folositi in mod public. Nici cea stradală nici cea de la fântânile arteziene din oraș.

Va multumesc anticipat!

Mesajul lui Romeo Dunca nu a rămas fără răspuns. Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean a ales tot metoda on-line, postând un comentariu.

Domnule Dunca, din nou sunteți pripit, ca mai de fiecare dată.

V-am promis ca la ședința ordinară din 29 vom rediscuta propunerea dumneavoastră. Dar, nemaiavând ce scrie, ați ales, din nou, să vă exhibați online. Nici după un an jumate de administrație nu ați înțeles că primarul, spre deosebire de președintele Consiliului Județean, nu votează. Nu v-a informat Marcel când v-a dat acest imbold. Și da, eu, în continuare, nu cred în bunele intenții ale societății pe care o girați, dar, dacă consilierii vor considera oportun să vă voteze planul de afaceri, nu pot decât să mă conformez.

Cât despre dumneavoastră, ar trebui să fiți mai atent la calitatea apei din Caransebeș care, și-așa, este prea scumpă, să nu mai ascultați de vicleanul Marcel și să faceți alocările bugetare așa cum este corect, cum vă pretindeți a fi, imparțial. Și porniți,domule, odată, stația nouă de tratare a apei, măcar după sezonul de schi.

De același autor

Related Articles