Complexul Studenţesc din Timișoara se transformă într-un campus ca-n filme

hamacePrimarul Nicolae Robu a anunţat că aspectul Complexului Studenţesc din Timişoara se va schimba radical, în spaţiile verzi dintre cămine urmând să se monteze foişoare, aparate fitness şi hamace.
‘Va fi primul campus studenţesc din ţară care va beneficia de astfel de dotări. În spaţiile verzi dintre cămine montăm o mulţime de foişoare, iar între copaci, o mulţime de hamace. Venim cu lucruri mai ieşite din comun, dar ele sunt foarte apreciate de studenţi. Deja sunt montate 13 foişoare, 42 de bănci, 38 de jardiniere şi 31 de coşuri de gunoi deosebite. S-au plantat 340 de copaci, din care 90 sunt conifere, vor fi şi tei, salcâmi, pomi de lilieci, arborele de lalea, mesteceni, duzi, pruni şi cireşi ornamentali’, a spus Nicolae Robu.
Edilul a adăugat că unul dintre spaţiile din campusul studenţesc, care are deschidere spre noul pasaj Michelangelo, a fost întotdeauna unul neglijat, dar acum vor fi trase cabluri electrice pentru iluminat, vor fi amplasate foişoare şi hamace, devenind un loc de studiu sau de promenadă pentru studenţi. Potrivit primarului, lucrările din Complexul Studenţesc vor fi finalizate în două săptămâni, dacă vremea va fi favorabilă.
‘Nu este o investiţie a primăriei, ci este o lucrare de execuţie a societăţii Horticultura împreună cu firmele care se ocupă de lucrări de reparaţii şi de întreţinere la drumuri şi trotuare în sectorul respectiv’, a mai precizat Nicolae Robu.

De același autor

Related Articles