Comitetul de coordonare a vaccinarii a lansat harta centrelor de imunizare, pe tipuri de vaccin. Astfel, orice persoană interesată poate vedea ce vaccin este folosit la fiecare centru, câte locuri sunt disponibile si câte persoane sunt pe listele de aşteptare.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Caraş-Severin au fost administrate 768 de vaccinuri anti-COVID, cele mai multe 132 la Spitalul Orăşenesc din Oraviţa.

În România, aproximativ 59 de mii de persoane au fost vaccinate împotriva virusului SARS CoV-2. La nivel naţional au fost înregistrate şi 191 de reacţii adverse, din care 102 sunt în curs de investigare.

Din păcate şi numărul focarelor continuă să crească în Caraş-Severin. Un nou focar de SARS CoV-2 a fost identificat la Colegiul Naţional Traian Lalescu din Reşita. Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică ne informează că în Caraş-Severin, numărul focarelor a ajuns astăzi la 20. Alte focare active sunt la Grădiniţa PP2 din Caransebeş, în secţia Interne a Spitalului Judeţean Reşiţa dar şi la Liceul Mathias Hammer din Anina.

Autorităţile recomandă cetăţenilor să poarte masca de protecţie şi să respecte regulile generale de igienă.