UPDATE

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite într-un grav accident de circulaţie petrecut în judeţul Mehedinţi, pe DN 6.

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea mehedinţeană Şimian şi s-a produs pe fondul vitezei excesive. Conducătorul unui autoturism, cu numere de înmatriculare în Mehedinţi, a intrat pe contrasens moment în care s-a ciocnit cu un autovehicul tip Transpoter cu numere de Bulgaria are circula regulamentar.

La faţa locului a intervenit şi Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin pentru descarcerea a trei victime încarcerate. Cele două persoane decedate sunt conducătorul autoturismului Volkswagen Golf 3 şi pasagerul care se afla pe scaunul din faţă dreapta. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Circulaţia rutieră a fost blocată mai bine de o oră.

FOTO: adevarul.ro

********************

Ora 15.15

Traficul pe DN6  Filiaşi – Drobeta-Turnu Severin este întrerupt pe ambele sensuri în zona localităţii mehedinţene Şimian, din cauza unui accident de circulaţie în care au fost implicate trei autovehicule. Detaşamentul de Pompieri Dr.Tr.Severin intervine pentru descarcerarea a 3 victime. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului.

Vom reveni cu informaţii.

FOTO: ARHIVA