Circulaţie cu restricţii pe Defileul Jiului şi pe podul Şoimuş

defileu-jiu

Circulaţia autovehiculelor se desfăşoară cu restricţii de drum în lucru pe Defileul Jiului şi pe podul din localitatea Şoimuş, care face legătura între DN 7 şi autostrada A1 – tronsonul Deva-Sibiu, şoferii fiind sfătuiţi de poliţişti să reducă viteza şi să conducă prudent.

‘Pe Valea Jiului, în perioada următoare, circulaţia rutieră pe DN66 Bumbeşti-Jiu – Petroşani, tronsonul cuprins între kilometrii 93+500 şi 126+000, se va desfăşura în condiţii de drum în lucru. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă sporită la volan şi să reducă viteza de deplasare în zona respectivă’, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

De asemenea, din cauza lucrărilor de reabilitare a podului de peste râul Mureş, din localitatea Şoimuş, pe un sector de 600 de metri circulaţia este restricţionată. Este afectată o bandă de mers, iar traficul se desfăşoară alternativ, dirijat de poliţişti. Pe acest segment de drum este permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maxim admisă mai mică de 7,5 tone. De asemenea, pot circula autovehiculele speciale destinate intervenţiilor şi mijloacele de transport în comun.

Autovehiculele cu masa maximă admisă mai mare de 7,5 tone vor trebui să urmeze rute ocolitoare prin nodul rutier de autostradă din localitatea Simeria.

Agerpres

1 COMENTARIU

  1. DE 4 ANI PE DEFILEU SE „MUNCESTE” DIN „GREU” PODUL SOIMUS CHINEZII IL RIDICAU DIN TEMELII IN 30 DE ZILE BOII ASTIA DE UN AN TOT ASFALTEAZA LA EL : POATE VOR SA IASA LA PENSIE DE PE ACESTE TRONSOANE? CINE INCASEAZA BANII? CARE I DOBITOCUL DE DIRECTOR CE FIRMA IMPUTITA SE FACE CA MUNCESTE ? SA STIU SI EU SA I FAC O VIZITA DOBITOCULUI SA L DAU CU CAPU DE STANCI SI SA L INEC IN MURES ;CATE VILE SI AU TRAS PE BANII MEI?

Comments are closed.

De același autor

Related Articles