După cum Radio România Reșița a relatat aici, joi, 18 octombrie a avut loc un teribil accident rutier pe DN 6, la km 362, în zona staţiei de carburanţi din Orşova.

Şoferul unui autoturism BMW a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul șoferului, un bărbat de 33 ani din Lugoj. Conducătorul tirului are 50 ani şi este din Macedonia.

Surse judiciare au declarat pentru Lugojinfo.ro că bărbatul decedat se numește Sofei Lavinius Iulian. Proaspăta soție a tânărului decedat, viitoare mamă, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj cutremurător după aflarea veștii teribile:

”Aveam tot ce îmi puteam dori de la viața, un bărbat care ma iubea și ma făcea fericita in fiecare secunda. Fericirea a fost deplina, când am aflat ca o sa avem copilul ce ni-l doream! De ce s-a întâmplat așa? De ce Dumnezeu nu ne-a lăsat sa fim toată viața fericiti alături de fetita noastra? Ultimele cuvinte au fost “ dormi iubita, mai 4 ore maxim și ajung acasă..te iubesc”. Dragul meu, o sa te iubesc toată viața, da-mi putere pentru fetita noastra! Te rog….”

(Dumitru Cristi)